Frissen Fejérből

2021.09.15. 16:00

Egészség napokon át és újrahasznosítás a Jancsárkertben

Az egészséges életmód, környezettudatosság és újrahasznosítás jegyében szervez ingyenes programot szeptember 16-a és 19-e között a Jancsárkert.

S. Töttő Rita

Környezettudatosság a Földünkjövőjéért

Fotó: Illusztráció: Stock

A Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület második alkalommal szervezi meg a Fehérvári Családi Életmód Hétvégéjét. Szeptember 16-án, csütörtökön 16 és 18 óra között egészséges kézműves és háztáji termékek vásárával kezdődik a program, a Fehérvár Éléstár Bevásárló Közösség egyéves születésnapja alkalmából.

Szeptember 17-én, pénteken 9 órától egészségtudatos és környezetbarát életmódra nevelő játékos foglalkoztató programmal kezdődik a nap, de lesz számos bemutató program is.

Környezettudatosság a Földünkjövőjéért
Fotó: Illusztráció: Stock

Szeptember 18-án, szombaton biopiac lesz, de ezzel párhuzamosan számos egyéb program is várható: itt lesz például az Egészségfejlesztési Iroda, amely vércukorszint-, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végez. Ezen a napon a témához kapcsolódóan több vendég érkezik, s lesz különleges kenyerek kóstolója is Szent Erzsébet óriás­bábja mellett. Kézműves workshopok, kedvezményes könyvvásár, koncert és gyermekprogramok színesítik a szombati napot. Szeptember 19-én, vasárnap délelőtt pedig Használd újra, Fehérvár! találkozó és vásár lesz a sátorban, valamint ruhabörze a csarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában