„Hull a pelyhes fehér hó.."

2023.12.06. 19:00

Mikulás és segítői várták Fehérváron a legkisebbeket

Mikulásváró családi délután volt szerdán a Városház téren álló Adventi színpadon, illetve a Tourinform irodában, ahová a jóságos segítői, a kis manók is beköltöztek. A hideg ellen forró italokkal, az éhség ellen finom ételekkel védekeztek a programra látogatók.

Kecskés Zoltán

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Minden adott volt a jó hangulathoz, ugyanis a Napnyugta után Székesfehérvár felett  a gyerekek legnagyobb örömére nagy pelyhekben elkezdett esni a hó, miközben a nagy szakállú érkezésének tiszteletére az ünnepi fények is felgyúltak a történelmi belvárosában. Voltak, akik a Tourinform irodában szervezett manóprogramon vettek részt, ugyanis azok a gyerekek, akik kiállták a Mikulás segítőinek három próbáját, bekerülhettek az idén debütáló Mikuláskönyvbe, amely évről évre megmarad, így sok év múlva lapozgatva kedves emlék lehet a résztvevők részére. Addig mások hógolyózással, vagy éppen forró italokat kortyolva várták a délután főszereplőjét.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Idén is sok-sok család  volt a Városház téren és a Mikulás-napjára érkezők hatalmas tapssal jutalmazták a Szabad Színház interaktív gyerekműsorát (A robotizációról szólt), melynek keretében megérkezett a várva várt Mikulás is sok-sok ajándékkal. Természetesen egyetlen gyerek sem távozhat szaloncukor nélkül az eseményről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában