Gyereknap és koncert

2024.05.29. 08:00

A szombat egész nap a gyerekeké, de este a felnőtteknek is lesz program!

Van, ahol már megvolt és akad, ahol még csak ezután rendezik meg a gyermeknapot. Utóbbiak közé tartozik Csákvár, ahol szombaton várják a kicsiket és a nagyobbakat a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. A felnőtteknek este koncerttel készülnek.

Borsányi Bea

A fotó egy korábbi gyermeknapi rendezvényen készült Csákváron

Fotó: Némedi István

A gyereknapi programon június 1-jén délelőtt 10 és 16.30 óra között tart a móka. A szervezők készülnek kicsikre és nagyokra szabott ugrálóvárakkal, gokart pályával, koncertekkel, játszótérrel, kézműves foglalkozásokkal, akadályversennyel, íjászattal, lovaglással, kézilabda és foci bajnoksággal. Az érdeklődők találkozhatnak az egyenruhásokkal is – tűzoltóság, rendőrség, katonaság -, akik bemutatókat is tartanak majd. Manapság már a habparty sem maradhat el egy ilyen rendezvényen, szóval, az is lesz!

A szombat este már a felnőtteknek szól: a Szabadság téren 20.30 órakor Horváth Tamás lép fel, akinek a nevéhez olyan ismert slágerek köthetők, mint a Táncol velem a világ, a Fehér Holló vagy a Meggyfa. A koncert miatt lezárásokra is számítani kell. A Szabadság téren május 31. péntek 19 órától június 1. éjfélig tilos lesz a parkolás, illetve zárják a Szolgáltatóház parkolójának Szabadság tér felé eső kijáratát is, ami miatt a Széchenyi utca felé erre az időszakra kétirányúvá válik a forgalom. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában