(1949-2024)

2024.05.27. 19:51

In memoriam Imrei Mihály

Életének 75. évében váratlanul elhunyt Imrei Mihály a Pusztaszabolcsi Városi Polgárőr Egyesület alapító tagja.

Feol.hu

Fotó: A család

Székesfehérváron géplakatosnak tanult, negyven évig dolgozott a Magyar Államvasutaknál, Pusztaszabolcson teljesített szolgálatot kocsivizsgálóként. Mindene volt a vasútállomás, a vonatok, a kollégák.

Nyugdíjba vonulás után elvégzett egy fegyveres biztonsági, vagyonőri  tanfolyamot, és különböző helyeken tevékenykedett egészen napjainkig. Június 15—étől éppen megint hívták dolgozni Velencére, sajnos ennek már nem tud eleget tenni.

Polgárőrként az utóbbi több mint 30 esztendőben nagyon sokat tett a város közbiztonságáért, a bűnmegelőzésért.

Önkéntes munkájáért kiérdemelte az Országos Polgárőr Szövetség számos kitüntetését,  megkapta a Polgárőr Érdemkereszt bronz, ezüst, majd arany fokozatát, az országos Év Polgárőre , valamint a Fejér vármegyei Év Polgárőre kitüntetést, a szolgálatokért járó számos  országos és helyi oklevelet és plakettet.

Igazi közösségi ember volt, akire mindig  és mindenkor számítani lehetett.

Családja, rokonai, polgárőr társai, barátai és tisztelői május 30-án, csütörtökön délelőtt 9 órakor vehetnek tőle búcsút, római katolikus szertartással a pusztaszabolcsi temetőben.

Emlékét, munkásságát kegyelettel megőrizzük!

Szerző: Csató József

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában