Tehetségek a színpadon

2024.05.14. 19:00

Táncbemutató és jótékonyság kéz a kézben Kislángon

Megtelt a helyi művelődési ház a Sweet Dreams által rendezett Tavaszi Tánckavalkádra, amelyen az egyesület táncosai voltak a délután főszereplői. A befolyt bevételből ugyanis őket támogathatták az érdeklődők.

Kecskés Zoltán

Látványos produkciók a kislángi művelődési ház színpadán.

Fotó: Jakab Szilvi

A településen a táncoktatásnak több évtizedes hagyományai vannak, és ezt folytatja hatalmas lelkesedéssel Horváth Karolina a Sweet Dreams Tánc-Sport Egyesület vezetője is, aki a dél-fejér megyei tehetségeket szárnyai alá véve egyengeti őket úton.  A Tavaszi Tánckavalkád elnevezésű jótékonysági, zenés-táncos gála műsor a tradíciókhoz híven most is azt a célt szolgálta, hogy a szülők válláról a nagyobb anyagi terhet levéve,  minél több gyermek ismerkedhessen meg a tánc világával.

A szombat délutáni gálán a Sweet Dreams táncosai mellett vendégfellépőként színesítette a műsort a Nyugdíjasok Siófoki Egyesületének tánckara, Royal Dance Tánccsoport, Luminous Led Show Hungary. A többféle táncstílust felvonultató eseményen a közönség betekinthetett  a mazsorett, show-és színpadi táncok, hastánc és a hip-hop rejtelmeibe is.

A műsor után pedig nem maradhatott el a tombola sorsolás sem, ahol jobbnál jobb nyeremények találtak gazdára! Összefoglalva minden csoport színes műsort adott és szuper délutánt varázsoltak  a vendégeknek! Horváth Karolina pedig okkal lehetett büszke a tanítványaira és köszönetet mondott minden lelkes támogatónak – kiemelve közülük is Hegyi Lászlónét –, akik jelenlétükkel támogatták a helyi táncos tehetségeket.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában