Sikerek és öröm

2024.08.01. 09:48

Újabb hét telt el gyermekek zsivajától hangosan a Ma No Ka - Tanyán!

Dél-Fejérben az elmúlt hetekben a lovaké a főszerep. Miközben Nagykarácsonyban a lovakkal ismerkedtek a gyerekek, Sárosdon Fridrich-Czinkóczi Katáék részt vettek a méltán híres Imre István Emlékversenyen is.

Kecskés Zoltán

Újabb csodás hét a nagykarácsonyi Ma No Ka - Tanyán.

Fotó: Interjúalany

Mint ahogyan nemrégiben megírtuk, haladó lovasok csapata vette birtokba egy hétre a tanyát, készülve a július 21-i sárosdi XXXI. Imre István Emlékversenyre készülve, amely sikerekben gazdag volt a Ma No Ka - Tanyán készülőknek.

Fridrich-Czinkóczi Kata büszke a lovasaira.
Fotó: nagyonjofoto.hu

– A tanya két lóval és hat lovassal képviseltette magát, közülük négy gyermeknek élete első versenye volt! Mindannyian szalaggal térhettek haza, legjobb eredményeik egy kilencedik és egy megosztott első helyezés volt! – mondta büszkén a tanya háziasszonya, Fridrich-Czinkóczi Kata, aki hozzátette azt is, hogy az emlékverseny után rögtön egy újabb turnus érkezett hozzájuk, akik az öt nap alatt rengeteget fejlődtek!

Kata elárulta azt is, hogy most egy kis pihenés következik, majd néhány nap múlva újult erővel vetik bele magukat a munkába, és gőzerővel készülnek a nyárzáró tanyadélutánra, amely a tervek szerint augusztus 24-én lesz!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában