Kihagyhatatlan őszi program

2 órája

Tökös családi délután Válon (galéria, videó!)

Rémisztő és bájos tökök lepték el a váli általános iskola udvarát Bereczki Zsuzsanna szervezésében, a szülők közreműködésével. Installációkból, jelmezekből, zsákbamacskából és adományokból sem volt hiány a vasárnapi eseményen.

Kecskés Zoltán

Látványos tökös installációk és sütemények várták a családokat.

Fotó: Kecskés Zoltán

A nevezetes délutánon a falu apraja-nagyja már bőven a két órai kezdés előtt ott volt. A felnőttek közül is többen olyan gyermeki örömmel várták a rendezvényt, mint az apróságok a karácsonyfa csengettyűszavát. A teret sok ötletes őszi- és szépen kifaragott tökinstallációk díszítették, készítőik nem mások, mint az általános iskolások és szüleik voltak. Többen jelmezben, vagy boszorkánykalapban érkeztek, ami tovább fokozta a halloweeni hangulatot.

Vál_családi_tökös_nap
Tökös édességek és „rémséges" sütemények a standokon.
Fotó: Kecskés Zoltán

A kilátogatókat tökös édességek, „rémséges" sütemények és italok várták a különböző standoknál, a bevételből pedig az adott osztály kirándulásához járulhattak hozzá a jóságos vásárlók. A finomságokról mindent elmond, hogy nem egyesével, hanem tányérostúl fogytak, sőt valaki azelőtt megette, hogy hazavitte volna... 

(Galéria a képre kattintva!)

Emellett műsort adtak az óvodások, a Domak Anikó által vezetett citerazenekar, illetve Darabos Dia tanárnő is megtáncoltatta a kicsiket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában