Frissen Fejérből

2021.08.06. 07:20

Megoldást kínálnak a felmerülő problémákra Iváncsán

Ahogy arról csütörtöki lapszámunkban beszámoltunk, az iváncsai ipari park munkálatai folyamatosan zajlanak, és a vállalat a civileket is támogatta, ahol a cég vezetői is részt vettek.

Baráth Eszter

Han Sankyu, ügyvezető igazgató kiemelte, a vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében dolgozik

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A támogatás átadásán az SK Battery Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is jelen volt, aki néhány kérdésünkre is válaszolt. Han Sankyu, ügyvezető igazgató elmondta, az ipari park építkezése a tervek szerint halad, jelenleg már befejeződtek a talajmunkák és a tereprendezés, és elkezdődött maga az építkezés. Jól látható, hogy már a betonelemek kerülnek a helyükre. Mint mondta, a tervek szerint a 2022-es év végére készülnek el az üzemcsarnok felépítésével, és ezután elkezdődhet a szükséges gépek telepítése.

Han Sankyu, ügyvezető igazgató kiemelte, a vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében dolgozik
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az ügyvezető igazgató kiemelte, a vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében dolgozik olyan programokon, amelyek segítségével hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy az Iváncsán élők elégedettek legyenek a céggel és a beruházással. A lakosság esetleges panaszaival kapcsolatos kérdésünkre elmondta, hogy jelenleg nem tudnak olyan problémáról, amely felmerült volna. Bár korábban zavaró lehetett a munkagépek zaja, de most már nem olyan fázisban van az építkezés, hogy zajjal vagy porral járjon. – Ha bármi panasz felmerül, mert ugye ezeket nem lehet előre látni, akkor megoldást adunk, kínálunk. Készek vagyunk arra, hogy együttműködjünk az önkormányzattal, a polgármesteri hivatallal és meghallgassuk azokat a problémákat vagy panaszokat, amik felmerülhetnek a lakosság részéről. Tehát nyitott fülekkel vagyunk – hangsúlyozta Han Sankyu.

A vállalat jelenlévő képviselői közösen mondták el kérdésünkre, hogy bár több helyszínt néztek meg potenciális gyárterületként Magyarországon és külföldön egyaránt, de azokat a feltételeket, amelyeket kerestek, leginkább Iváncsán találták meg. Mint mondták, ezen kitételek teljesülése mellett a kormányzat is ezt a helyszínt ajánlotta és támogatta elsősorban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!