A lakosság segítségét kérik

2024.03.20. 17:03

Segítsen megtalálni Lakatos Piroskát!

Eltűnt Lakatos Piroska. A helyi rendőrség most segítséget kér az eltűnt 17 éves fiatal lány megtalálásához. Az összefogás most életbevágóan fontos lehet.

Hajdú Marianna

Forrás: police.hu

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyilvános felhívásában a lakosság segítségét kéri Lakatos Piroska, a 17 éves fiatal lány megtalálásában, aki február 20-án eltűnt. Piroska, aki azóta sem adott életjelet magáról, Budapest egyik otthonából távozott engedély nélkül. A lány zöld szemű, hosszú sötétbarna hajú, és karjain tetoválások láthatóak. Orrpiercinget visel, eltűnésekor viselt ruházatáról nincs információ.

A rendőrség kér mindenkit, aki információval rendelkezik Lakatos Piroska jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, hogy jelentkezzen. A bejelentéseket a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 25/510-510-es telefonszámán, a Telefontanú 80/555-111-as zöldszámán, vagy a központi 112-es sürgősségi számon várják. A rendőrség számít a közösség segítségére, hogy Piroska mihamarabb biztonságos hazatérhessen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!