Megindult a szezon

2024.06.30. 20:53

A szokásos vasárnap esti gigadugó az M7-esen (videó)

Izzanak a közösségi oldalak csoportjai, egyre-másra jönnek a képek videók az első telt házas Balatoni hétvége után. Az M7-es autópálya Budapest irányába beállt, lassú az előrehaladás, sőt az autópályával párhuzamos 7-es főúton sem jobb a helyzet.

Kecskés Zoltán

A 7-es főúton is áll a sor.

Forrás: M7 – M1 autópálya figyelő

Az M7 – M1 autópálya figyelő csoportba feltöltött képek alapján egészen Székesfehérvárig kell számítani lassú haladásra, az Útinform információ szerint, Lepsénytől Szabadbattyánig szakaszosan torlódik a forgalom. Helyenként állóra fékeznek a járművek, majd ütemesebbé válik a közlekedés, anélkül, hogy különösebb oka lenne. Az tény, hogy folyamatos sávváltással nem mennek semmire, ez nemhogy gyorsítja, inkább lassítja a kocsisort. Az autópályán a három sávossá bővült szakaszon már normalizálódik a helyzet, de ott is figyeljenek a jobbra tartás kötelezettségére és használják a külső sávot! Megjegyzem ott autóznak a legkevesebben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!