Frissen Fejérből

2024.06.13. 09:51

Egykori házastársa párját sebesítette meg a férfi Beloianniszban

Úgy értesültünk, hogy a minap egy 54 éves férfi nemcsak volt feleségének új társát, de a nőt is megsebesítette egy késsel Beloianniszban.

Szanyi-Nagy Judit

Az 54 éves férfi a késsel végül volt felesége új párját sebesítette meg

Fotó: Shutterstock

Ezzel szemben a Fejér Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a támadó "csupán" a nőnek az udvarról az utcára kilépő párját szúrta meg, őt azonban négy alkalommal is. A szúrások a férfi mellkasát, combját és felkarját érték, amelyek életveszélyes sérüléseket okoztak. A volt férj egykori feleségét is bántalmazni szerette volna, ám ebben a közelben lakó egyik férfi megakadályozta.

Az előzményekkel kapcsolatban kiderült: a nyomozás adatai szerint "a férfi június 6-án többször felhívta telefonon egykori házastársát, akivel szemben anyagi követelése áll fenn. A telefonhívások során vita alakult ki közöttük, majd az utolsó hívás alkalmával a gyanúsított ittasan közölte a nővel, hogy megöli őt és barátját. A férfi a fenyegetés beváltása érdekében magához vett egy kést és a nőhöz indult."

A volt férjet a rendőrök elfogták, majd előállították, kihallgatták. A főügyészség szerint, mivel a szökés, elrejtőzés veszélye fennáll, valamint mivel a gyanúsított rendszeresen háborgatta különélésüket követően egykori házastársát, közöttük rendszeresek voltak a nézeteltérések, valószínűleg ismét megkísérelné megsebesíteni, megölni a nőt és új párját. Így a Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntés a gyanúsított fellebbezése miatt nem végleges.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!