Az OMSZ reagált a felröppent hírekre

2024.06.21. 19:04

Sikeres újraélesztés Fehérváron, túlélte a férfi a balesetet (Frissítve: rendőrség!)

Egyes közösségi oldalakon felröppent hírekkel ellentétben, nem történt tragédia délelőtt Székesfehérváron a Balatoni úti felüljárónál. A katasztrófavédelem és a mentők gyors kiérkezésének és segítségének köszönhetően megmenekült a baleset súlyos sérültje.

Kecskés Zoltán

Képünk illusztráció!

Fotó: HBN/Archív

A járművek a Balatoni úton, a Horváth István utca közelében ütköztek össze péntek délelőtt. A Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. Mentő is érkezett a baleset helyszínére, ám akkor még nem lehetett tudni, mi lett a sérültekkel. Olyan hírek is napvilágot láttak már délután a közösségi oldalon, hogy tragédia történt.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa, Kaszap Réka lapunknak eljuttatott levelében kifejtette: „A helyszínről egy 40 év körüli férfit könnyebb sérüléssel, egy 60 év körüli férfit sikeres újraélesztést követően stabil állapotban szállítottak bajtársaim kórházba".

Vezető képünk illusztráció!

Frissítés!

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elektronikus megkeresésünkre a baleset körülményeit, így írta le: „A mai napon 10 óra 45 perc körül egy személygépkocsi közlekedett a Balatoni úton, amikor – eddig ismeretlen okból – áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő másik autóval."
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!