Kattant a bilincs ma reggel Fehérváron! (Frissítve!)

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai a reggeli órákban Tóvárosban fogták el a többszörösen körözött férfit.

Kecskés Zoltán

Letartóztatták és a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Fotó: MW/Archív

A Fejér vármegyei rendőrök arról tájékoztattak, az 50 éves férfi ellen a Székesfehérvári Törvényszék két körözést adott ki, mivel a jogerősen kiszabott, összesen több mint 6 év szabadságvesztés letöltését nem kezdte meg. A reggeli elfogását követően büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A Székesfehérváron elfogott férfit testi sértés és kiskorú veszélyeztetése miatt keresték a hatóságok.
 

Fejér vármegyei rendőrség felvétele.
Forrás: Fejér vármegyei rendőrség

Frissítés!

Elektronikus úton történő megkeresésünkre időközben a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata is reagált. Válaszukból kiderült, hogy a testi sértés és kiskorú veszélyeztetése miatt elfogott férfit, melyik büntetés-végrehajtási intézetbe szállították:

A ma reggel a Tóvárosi lakónegyedben elfogott férfit a rendőrök a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Baracskai Objektumába szállították. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a közleményben szereplő adatokon túl további információkat megosztani nem áll módunkban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában