Döntöttek: elhalasztják a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot!

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ idén is megrendezi a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Az eredetileg szeptember 14-ére tervezett programot azonban el kell halasztani a várható kedvezőtlen időjárás miatt. Aggodalomra azonban semmi ok, a programot következő hétvégén, szeptember 21-én tartják meg.

Gombor Lili

Minden évben az egyik legjobban várt rendezvény, a Fehérvári Lecsófőző Vigasság

Fotó: Nagy Norbert/ FMH-archív

A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) döntött a Fehérvári Lecsófőző Vigasság elhalasztásáról, ugyanis az előrejelzések kedvezőtlen időjárást ígérnek szombatra: a tartós eső mellett viharos széllel is számolni kell, ezért az lecsófőző fesztivált szeptember 21-én tartják meg. Az eseményre családok, baráti társaságok és munkahelyi közösségek csapatai gyűlnek össze az ország minden részéből, hogy főzés mellett beszélgessenek, jól érezzék magukat – várhatóan ismét több száz üstben rotyog majd a lecsó, és a nap végére az is kiderül, ki lesz 2024-ben a Lecsókirály. De nem csak a Lecsókirály fejére kerül korona: új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is. A közösségi eseményhez családi programok kapcsolódnak. Hogy mi történik a már befizetett részvételi díjakkal, arról a szervező honlapján olvashatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában