Áramszünet miatt nem működnek a lámpák a Budai út egy szakaszán

A szolgáltató, vagyis az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. az érintett lakosok számára előre jelezte: Fehérváron, a Budai út 340. és 350. szám között, a páros oldalon két napon keresztül áramkimaradásra lehet számítani.

Szanyi-Nagy Judit

Érdemes körültekintően vezetni!

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Szeptember 11-én, szerdán és szeptember 12-én, csütörtökön is áram nélkül maradnak egyes öreghegyi lakosok, miután a "megnövekedett ügyfél igény villamos energia ellátása miatt" tervezetten 8 és 16 óra között a hálózaton dolgoznak a szakemberek.

Ez a kimaradás pedig nemcsak a háztartásokban élőket, de a közlekedőket is érintette, érinti, ugyanis a szóban forgó szakaszon a munkákkal összefüggésben nem működnek a jelzőlámpák. S noha ez csak egy kisebb területet fed le ‒ a Budai‒Topolyai és a Budai‒Lomnici utcák találkozása közötti részről van szó ‒, érdemes körültekintően vezetni, hiszen a környéken több áruház és gyalogos-átkelőhely is található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában