Lajkó Csaba

2018.07.22. 10:00

Futunk, hogy segíthessünk – Mert a láb mindig kéznél van

Lajkó Csaba ultrafutócsapata idén augusztus 15–20. között indul jótékonysági futásra. Az észak-magyarországi akcióval a székesfehérvári Heti Betevőt támogatják adományokkal: elsősorban tartós élelmiszereket gyűjtenek a szervezetnek, amely rászorulókat támogat rendszeres ételosztással.

FMH

lajkó csaba maraton

Lajkó Csaba ultrafutó és csapata idén újra útnak indul: a Futunk, hogy segíthessünk –Mert a láb mindig kéznél van szlogennel hirdetett jótékonysági futással a székesfehérvári Heti Betevőnek gyűjtenek adományokat augusztus 15–20.között. A támogatott szervezet önkéntesei rendszeresen osztanak meleg ételt a rászorulóknak, és más akciókkal is segítenek nehéz sorsú társaikon. A futás során –amihez bárki csatlakozhat– elsősorban tartós élelmiszereket gyűjtenek a Székesfehérvár– Esztergom–Komárom–Győr– Sárvár–Veszprém–Székesfehérvár útvonalon, illetve örömmel fogadnak felajánlásokat mindenhonnan. Hagyományosan lehetőség van jótékonysági póló vásárlásával is támogatni a megmozdulást, erről további információk a közösségi oldalon olvashatók –írja az ÖKK.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában