Frissen Fejérből

2021.05.28. 17:07

50 új locsolókannával hívja közös munkára Palotaváros az ott élőket

Viza Attila Palotaváros önkormányzati képviselője és Vargha Tamás országgyűlési képviselő a Palotavárosi Közösségi Kertben a városrész lakóinak és a kertben munkálkodóknak adták át az öntözőkannákat.

Baráth Eszter

20210528 Székesfehérvár, Vargha, Viza, palotavárosi közösségi kert. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Viza Attila kiemelte, régi nagy vágyuk teljesül most, hiszen ezekkel az eszközökkel lehetőség nyílik arra, hogy Palotavárosban az ott élők nagy része hozzá tudjon járulni környezetük karbantartásához. A képviselő hozzátette, ha a kezdeményezés sikeresnek bizonyul és még többen szeretnének részt venni a programban, akkor a későbbiekben lehetőség nyílik az eszköztár bővítésére.

Vargha Tamás és Viza Attila
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Vargha Tamás kiemelte a Palotavárosi Közösségi Kert hangulatát és szépen karbantartott ágyásait, valamint örömet kívánt a lakosságnak ahhoz, hogy a most átadott kannákkal tartsák karban a városrész növényeit. Az országgyűlési képviselő fűszernövényeket és virágokat is átadott a kertben munkálkodók részére, amik közül néhányat Viza Attilával el is ültettek. A kis cserepek mindegyikébe beletűztek egy-egy feliratot, amelyeken a növények magyar és latin nevén kívül a Fehérvárért! felirat látható. Az új eszközöket átadás-átvételi papír kitöltésével vihetik haza a Palotavárosban élők. Ne csüggedjenek azok sem, akiknek nem jutott első körben, vegyék fel a kapcsolatot a [email protected] címen Palotaváros önkormányzati képviselőjével. A közösségi összefogásnak köszönhetően még szebbé válhat a városrész, és a fák folyamatos öntözésével a környezetért is sokat tehetnek az ott élők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában