Frissen Fejérből

2021.09.20. 16:47

Jófej mentők, új Bz-vonatok és szabadbattyáni forgalomkorlátozás – Ezt olvastátok a múlt héten

feol.hu

Fotó: MÁV-START

Kivédte a kiszámíthatatlant – Így kerülte el a sofőr a frontális ütközést a 62-esen (videó)

Az autók fedélzeti kamerája mostanában egyre vadabb dolgokat rögzít – jelen esetben sem volt épp megnyugtató a felvétel. Egy piros kamion állt a kanyarodási sávban, hogy felhajthasson az M7-es autópályára, azonban, mintha észre sem vette volna a fekete autót, egyszerűen csak megindult. A lendületben lévő autó sofőrje hihetetlen reakcióidőről adott tanúbizonyságot, mikor hirtelen elrántotta a kormányt jobbra, hogy kivédje a frontális ütközést.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kivedte-a-kiszamithatatlant-igy-kerulte-el-a-sofor-a-frontalis-utkozest-a-62-esen-video-5277590/[/embed]

Emberségből jeles – Nemcsak a sérült kisfiú kezét, hanem a lelkét is ápolta a két Fejér megyei mentős

Nemrég történt az eset, amikor egy Fejér megyei kisfiú rollerezés közben elesett és nyílt törést szenvedett. El sem tudjuk képzelni mekkora fájdalmat érezhetett és mennyire megijedhetett, egészen addig, amíg meg nem érkeztek a hősök, akik jelen esetben két mentős férfi voltak, akik türelemmel, odaadással és egy kis humorral nyugtatták meg a kisfiút.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/embersegbol-jeles-nemcsak-a-serult-kisfiu-kezet-hanem-a-lelket-is-apolta-a-ket-fejer-megyei-mentos-5280938/[/embed]

Nyomozást rendelt el a rendőrség a lepsényi Nikolics Martin ügyében

A 12 éves, Lepsényben tanuló Martin törvényes gyámja, Nikolics Vilmosné, aki egyben a gyermek nagymamája, azt állítja, Martin szerdán 14 órakor vissza­indult az iskola ebédlőjébe ebédelni, amikor négy lebukott, idősebb tanuló nekiesett a fiúnak. Elmondása alapján senki nem segített unokájának, a felügyelő pedagógus nem tartózkodott ekkor az épületben. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nikolics-martin-sulyosan-bantalmaztak-lepseny-5266748/[/embed]

Jelentős változást vezetnek be Szabadbattyánnál

Hosszú időre megváltozik a forgalmi rend Szabadbattyán belterületén a Budapest–Balaton kerékpárút, Székesfehérvár és Polgárdi között húzódó szakaszának építése miatt.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/jelentos-valtozast-vezetnek-be-szabadbattyannal-5279675/[/embed]

Hűha! Rá sem ismerni a Fehérváron felújított Bz motorvonatokra!

A MÁV Vagon Kft. székesfehérvári műhelyében befejedőzött az első, kívül-belül megújult Bzx mellékkocsi fővizsgálata, valamint két InterPici motorkocsi és az iker Bz motorkocsi járműszerkezeti részének főjavítása.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/huha-ra-sem-ismerni-a-fehervaron-felujitott-bz-motorvonatokra-5277695/[/embed]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában