Gaja-völgy Egyesület

2021.11.30. 16:00

Túra a Mikulással, csokival december 4-én

Remek Mikulás-túrákat szervez az idei évben is a Gaja-völgy Egyesület. Ám ebben az esztendőben rendhagyó programmal is készülnek.

S. Töttő Rita

Az előző években is remek Mikulás-túrákat szervezett az egyesület

Forrás: gajavolgy.hu

Rendhagyó lesz az idei Mikulás-túra – ígéri a Gaja-völgy Egyesület, hangsúlyozva, hogy „a nagytalpúakon kívül” a családoknak, gyerekeknek is kitaláltak egy játékos kis sétát a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély kertjében. A teljesítménytúrára és egyéb programokra december 4-én kerül sor dél­előtt, 8 és 12 óra között. Sok izgalmas program lesz: a túra ideje alatt a Vacakoló Vacok kézművessarokban újrahasznosított játékok és természetes anyagokból készült feladatok várják a gyerekeket. A túra résztvevői frissítőpontokon pihenhetnek majd, a legvégén pedig természetesen a Mikulás kedveskedik édességgel a túrázóknak. A csokievés előtt azonban a környék látnivalóit fedezik fel: az Ádám–Éva-fát, a Varjúvárat, a Károlyi-kilátót, a vaskeresztet és a Gaja-szurdokot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában