Frissen Fejérből

2022.10.04. 18:27

Közművek cseréje zajlik a Csanádi tér környékén

Közmű-rekonstrukciós munkálatok zajlanak a székesfehérvári Csanádi, Radnóti és Pilinszky tér környékén, emiatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani, illetve jelentősen csökkent a környék parkolóhelyeinek száma.

Héjj Vivien

A Radnóti téren is nagy erőkkel zajlanak a munkálatok

Fotó: Héjj Vivien / FMH

Az áprilisi képviselő-testületi ülésen eredményesnek nyilvánította a közgyűlés a Radnóti Miklós – Csanádi Imre téri ivóvízvezetékek átépítése kapcsán kiírt közbeszerzési eljárást, az elmúlt hetekben pedig a tényleges kivitelezés is elkezdődött.

A munkálatok szemmel láthatóan jól haladnak, jelenleg a Radnóti téri és a Pilinszky téri lakótelepeken vannak nagyobb útfelbontások, melyek természetesen a környék parkolóit is érintik, egyes területeken átmenetileg megfeleződött a parkolóhelyek száma.

A Pilinszky téren erősen megcsappantak a parkolóhelyek
Fotós: Héjj Vivien / FMH

A munkagépek és a szakemberek napközben folyamatosan dolgoznak, ezért érdemes a szokottnál nagyobb figyelemmel, több türelemmel közlekedni. A kivitelezés kapcsán az önkormányzattól tájékoztatást kértünk arról, milyen munkafolyamatok zajlanak jelenleg, illetve arra is rákérdeztünk, meddig tartanak a folyó munkálatok. Válaszadás után írásunkat frissítjük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában