Gyermekvédelmi kedvezményben részesülők, figyelem!

2023.05.05. 12:22

Már beadható a kérelem a nyári szünet alatti ingyenes ebédre

A hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek az idei nyári szünetben is lehetőségük van igénybe venni az önkormányzat által ingyenesen biztosított étkezést Bicskén. Már be lehet adni az igényeket.

BB

Fotó: FMH-archív

A nyári szünet idején – június 16. és augusztus 31. között – a Bicskei Városi Konhya Rózsa u. 1. szám alatti épületében, 11.00-12.30 óra között vehetik át az ebédet az érintettek. Azoknak a hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeknek a szülei, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek és igényt tartanak az ingyenes ebédre, kérelmet kell benyújtani a Bicskei Önkormányzat Szociális Csoportjánál. Ezt személyesen ügyfélfogadási időben tehetik meg, hétfőn és pénteken 8-12 óra, szerdán 13-18 óra között a polgármesteri hivatalban. A kérelem, illetve a nyilatkozat postai úton is benyújtható a Bicskei Polgármesteri Hivatal, Hatósági Iroda, Szociális Csoport címére küldve (Bicske, Hősök tere 4.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában