Indul a tanév

2023.08.30. 11:00

381 új hallgatóval kezd szeptembertől az Óbudai Egyetem Székesfehérváron

Az Óbudai Egyetemen is elkezdődik az új tanév szeptemberben. Két székesfehérvári karon minden eddiginél több, összesen 381 új hallgató kezdheti meg a tanulmányait, akiknek Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kívánt szép, hasznos és élményekben gazdag egyetemi éveket.

Feol.hu

Fotó: FMH-Archív / NN

Magyarország egyik legnagyobb felsőoktatási intézményében, az Óbudai Egyetemen mintegy 12 ezer hallgató végzi tanulmányait budapesti és több vidéki campuson, így Székesfehérváron is. Az intézmény piacképes, gyakorlatorientált képzéseket kínál a hallgatóinak. A korábban lezajlott felvételi, majd a pótfelvételi eljárásból kiderült, hogy a székesfehérvári karok népszerűsége egyre növekszik.
Minden eddiginél több, összesen 381 új hallgató kezdheti meg tanulmányait az Óbudai Egyetem székesfehérvári képzésein szeptemberben, a pótfelvételi keretében felvett fiatalokkal kiegészülve. Az Alba Regia Műszaki Kar alap- és mesterképzésein 188 fő nappali tagozaton, 130 fő pedig levelezőn kezdi meg tanulmányait. A most először a Keleti Károly Gazdasági Kar által indított gazdálkodás és menedzsment szakra 41-en nappali, 22-en levelező formában nyertek felvételt.
Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán kívánt szép, hasznos és élményekben gazdag egyetemi éveket a fiataloknak. – írja közleményében az ÖKK. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában