Dolgoznak a hiba elhárításán

13 órája

Ekkor jöhet vissza az áram a Fejér megyei településen - az E.ON reagált!

Már kora délután óta áramkimaradás sújtja a települést. A váliak aggódnak, hogy vajon mikor állhat helyre a szolgáltatás. Az áramszolgáltató időközben választ adott.

Kecskés Zoltán

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Az áramkimaradással kapcsolatban megkerestük az E.ON sajtóosztályát, akik a következő választ adták:

"Válon ma délután egy hatalmas nyárfa elöregedett része okozott áramszünetet. A viharos erejű szélben a fa elszáradt része rázuhant a települést árammal ellátó vezetékekre. Az e miatt meglazult vezetékeket a szél összelengette, ez okozta kezdetben azt, hogy elment majd újra visszajött az áram. A meghibásodás a város határán kívül, nehezen megközelíthető, erdős-fás részen történt. Kollégáink 15 óra óta a javításon dolgoznak. A meghibásodásban érintett ügyfelek felének áramszolgáltatását zárlathárító rendszereink segítségével helyreállítottuk. Szakembereink jelenleg is a helyszínen vannak és a vezetékszakasz teljes helyreállításán dolgoznak, hogy minden érintett otthonban legyen áram. A hiba javításáig, legkésőbb este 20 óráig ügyfeleink türelmét és megértését kérjük, és elnézést kérünk a kellemetlenség miatt." - olvasható levelükben.
 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában