Bulvár-celeb

3 órája

Ezzel a híres zenésszel jött össze G.w.M. exe, Nagy Melanie?

Hallani lehet már egy ideje, hogy Melanie nincs egyedül, most egy fotó is kikerült, amin egy híres zenésszel látható összebújva.

MW

Forrás: Bors

Talán nem csoda, hogy az internet népe éhezik egy jó pletykára Melanie-val kapcsolatban, hiszen a sztáranyukáról az utóbbi időben tényleg keveset lehetett hallani. Már abból a szempontból, hogy van-e valakije a szakítás után, vagy továbbra is egyedülálló édesanyaként oldja meg a mindennapjait... Bár említettük, hogy erről tudatosan nem beszél, az a bizonyos fotó viszont sokkal beszédesebb a rajongók szerint, és egyébként az a férfi sem olyan titokzatos. Sőt... Inkább hívjuk világsztárnak, akit 1,3 millióan követnek az Instagramon - írja a Ripost.

Jadorról van szó, aki Románia legismertebb és legsikeresebb énekese. Karrierje a Survivorrel kezdődött, emellett üzletember és a közösségi médiában is kifejezetten aktív. Most pedig Nagy Melanie-t öleli.

 Kell ennél több, hogy a rajongók máris összeboronálják őket?

Most nem azért, de tényleg jól néznek ki. Külön-külön is, de főleg együtt

- írta valaki a Redditen.

Ha együtt vannak, akkor elég minőségi a váltás

- fogalmazott kicsit szurkálódva egy másik kommentelő, ám az igazságot csak a történet két főszereplője tudhatja. Lehet, hogy csak egy "rajongói fotó" készült.

A fotót ide kattintva lehet megnézni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!