Sztárban sztár volt a javából

14 órája

Hatalmas bulival kezdődött a Váli-Völgyi Vigasságok (videó,galéria)

Valósággal felrobbant a színpad a Váli-Völgyi Vigasságok pénteki jótékonysági koncertjén. A nagyszámú közönség extázisban volt a Tordasi Szivárvány Együttes és az Irigy Hónaljmirigy fellépésén, akik hatalmas bulit csaptak!

Kecskés Zoltán

Mi volt itt kérem! Hatalmas buli kerekedett a jótékonysági koncertből!

Fotó: Kecskés Zoltán

A Szivárvány Együttes már kora este megalapozta a hangulatot, a váliak apraja, s nagyja pedig együtt énekelte az együttessel a jól ismert slágereket: retro dalok, Illés, Fonográf, Hungária, és a mai ismert zenék csendültek fel a közönség nagy-nagy örömére.

jótékonysági_koncert_Vál_Irigy Hónaljmirigy_Tordasi Szivárvány Együttes
A Tordasi Szivárvány Együttes dupla koncertet adott a péntek este. 
Fotó: Kecskés Zoltán

Majd besötétedett és megérkezett a Mirigy, akiknek a tagjai alaposan megdolgoztatták a rekeszizmokat is. Az idén 34 éves zenekar, a mintegy 700 paródiát felvonultató repertoárjukból jó néhányat el is hozott a Váli-Völgyi Vigasságok színpadára. 

jótékonysági_koncert_Vál_Irigy Hónaljmirigy_Tordasi Szivárvány Együttes
Igazi átalakuló művészek és nevettetők a színpadon.
Fotó: Kecskés Zoltán

Sztárban sztár volt a javából: Korda Gyuri és Balázs Klári, a Halott Pénz, a Valmar, Pápai Joci, de még Demjén Ferenc karakterét is odavarázsolták. Kicsik és nagyok együtt táncoltak, mosoly és boldogság ült ki az arcokra. Ráadásul a humorfelelősök után ráadáskoncertet adott a Szivárvány Együttes, megkoronázva az estét.

jótékonysági_koncert_Vál_Irigy Hónaljmirigy_Tordasi Szivárvány Együttes
Nagyon népszerű volt a jótékonysági koncert. 
Fotó: Kecskés Zoltán

Az esemény azonban nem csak minőségi zenei élményt és kikapcsolódást kínált, hanem nemes célra is összpontosított. A kihelyezett adománygyűjtő dobozokban bárki beletehette hozzájárulását az ALS betegségben szenvedő váli anyuka és családja támogatására. A hatalmas érdeklődést látva, bízunk benne, hogy megteltek a ládikák!

A vigasság programja szombaton 13 órától térzenével folytatódik, 13:30-tól pedig a gólyalábasok produkciójában gyönyörködhetnek a kilátogatók, majd 14 órától a táncos fellépők fergeteges felvonulásával fokozódik a hangulat. A délután folytatásában a színes színpadi produkcióké lesz a főszerep, különböző stílusú táncok mutatkoznak be. A programokat ITT olvashatják!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában