Munkálatok

2 órája

Ismét zavartalanul működik az áramszolgáltatás Igar-Vámszőlőhegyen

Egy újabb szerkesztőségi megkeresésnek igyekeztünk utánajárni, miszerint Igar-Vámszőlőhegyen naponta többször kis időre akadozik az áramszolgáltatás.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Az áramkimaradás okával kapcsolatban az E.ON-hoz fordultunk, akik mindenekelőtt elnézést kértek az Igar-Vámszőlőhegyi ügyfeleiktől a kellemetlenség miatt. Mint írták a probléma megoldása érdekében a szakemberek átterheléseket végeztek, ami azt jelenti, hogy az Igar-vámszőlőhegyi ügyfelek számára másik hálózatszakaszon érkezik az energia a korábbiakhoz képest.

„Ezzel párhuzamosan az elmúlt napokban tapasztalt pillanatnyi áramkimaradások okának vizsgálata is zajlik. Az E.ON szakemberei a kérdéses kábelszakaszon kábelvizsgálatot végeznek. A mérés eredménye alapján fogják majd a szükséges beavatkozásokat elvégezni. Mindaddig, míg ezek a munkálatok befejeződnek továbbra is a jelenleg használt, sértetlen hálózatszakaszon keresztül történik a terület energiaellátása, hogy ügyfeleink számára zavartalan legyen az áramszolgáltatás” – tájékoztatták lapunkat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában