Napraforgó Városi Napközis Tábor

2 órája

Mozi, lövészet, strand, akadálypálya – élmények a Bregyóban (galéria, videó)

A Bregyó-közi Sportcentrumban zajló Napraforgó Városi Napközis Táborról július elején már írtunk. A táborban június 24-től augusztus 16-ig nyolc turnusban várták a gyerekeket.

Déri Brenda

A légfegyveres lövészetet gyakorolhatták a gyerekek a Bregyóban

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Ennek utolsó előtti napjára látogattunk most el, ahol a Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetségének szervezésében a légfegyveres lövészetet gyakorolhatták a gyerekek. Mint ahogy Antal László, a szövetség elnöke a helyszínen elmondta a tábor kezdetétől, minden hét csütörtökén reggel 9 és délelőtt 11 óra között a légfegyveres lövészet alapjaiba nyerhettek betekintést azok a gyerekek, akik betöltötték a 10. életévüket.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Fiúk és lányok vegyesen izgatottan várták, hogy rájuk kerüljön a sor és lőhessenek. A legügyesebbeknek szinte már instrukciókra sem volt szükségük. Töltötték a lövészeti naplót, megkapták a fegyvert, ’rajthoz’ álltak, majd magabiztosan lőttek az előttük látható táblára.

– Szerencsére visszajárók vagyunk és nagyon népszerű a gyermekek körében a légfegyveres lövészet. A legügyesebb lövőket ajándékcsomagokkal is díjazzuk – tudtuk meg Antal Lászlótól.

De nem csak ez volt a csütörtöki nap programja, szintén délelőtt egy több állomásos akadálypálya is várta a gyerekeket, illetve aki szeretett volna, az kézműveskedni is tudott.

A közlékenyebb apróságok azt is elmondták, hogy mik voltak azok a programok, amelyek a legjobban tetszettek nekik. Legtöbben a strandot, a mozit, a kutyákkal való találkozást és a lövészetet mondták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában