Tájékoztatás

2024.08.20. 12:47

Változás a fehérvári ünnepi programban a várható viharos időjárás miatt

A változékony időjárás miatt változásokra kell számítani az augusztus 20-i programokban. A várhatóan viharos késő délutánra tekintettel Székesfehérvár ünnepi közgyűlését a városháza dísztermében tartják. A többi programról később születik döntés - írja az ÖKK.

Feol.hu

A városháza dísztermében tartják az ünnepi közgyűlést

Forrás: szekesfehervar.hu

A változékony, várhatóan viharos, esős délutánra tekintettel – a rendezvény technikai előkészületei miatt – megszületett a döntés: a városháza dísztermében rendezik Székesfehérvár ünnepi közgyűlését. Ha az időjárás engedi, 17 órakor megtartják a Tiszteletadást a Nemzeti Emlékhelyen, a résztvevők innen – a Fehérvári királyok menetéhez csatlakozva – közösen sétálnak át a Szent István térre, ahol koszorút helyeznek el államalapítónk szobránál. Ezt követően kezdődik majd a díszközgyűlés a városházán. Ez a tervezett menetrend az időjárás alakulásával még változhat!

Mindenki abban bízik, hogy a vihar ma elkerüli Székesfehérvárt és a többi ünnepi program az eredeti tervek szerint megtartható lesz. Az esetleges módosításokról – az előrejelzéseket figyelve – később születik döntés, amelyről folyamatosan tájékoztatást adunk a feol.hu oldalán is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában