Összefogásban az erejük

2 órája

Védőeszközök beszerzésére kaptak forrást

Régóta szoros az együttműködés a Bakonycsernyei Polgárőr Egyesület és a Bakonycsernyei Bányász Sport Egyesület között. Most a felettük álló ernyőszervezetek is összefogtak, hogy legyen pénz védőeszközök beszerzésére.

Palocsai Jenő

Csernyén szinte elképzelhetetlen egy olyan focimérkőzés, amit nem a polgárőrök biztosítanak

Forrás: Polgárőrség

Bakonycsernyei Bányász Sport Egyesület által szervezett sportesemények lebonyolításában, a helyszín biztosításában rendszeresen részt vesz a Bakonycsernyei Polgárőr Egyesület. A közös munka folytatódik, méghozzá úgy, hogy közben fejlődnek is a civil szervezetek. Ennek fontos előfeltétele volt, hogy két országos szervezet is támogassa őket.

– Sikerrel pályáztunk az MLSZ-OPSZ által közösen kiírt pályázaton, melyen 150 ezer forint vissza nem térítendő összeget nyertünk. Úgy terveztük, hogy ezt a pénzt a munkánkhoz szükséges védőeszközökre fordítjuk. A beruházás megtörtént, és ahogy eddig is segítettük a labdarúgó eseményeken a Bakonycsernyei Bányász Sport Egyesület munkáját, úgy a jövőben is fogjuk–mondta Vári Károlyné, a Bakonycsernyei Polgárőr Egyesület titkára.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában