Sikeres hétvégét zártak

3 órája

Öt győzelem, két vereség

Hét Puskás Akadémia csapat, köztük a női NB I-es gárda lépett pályára az elmúlt hétvégén felkészülési mérkőzésen, amelyeken mérlegük öt győzelem és két vereség lett.

Szabó Róbert

Pozitív mérleggel zárt a felcsúti együttes az elmúlt hétvégén

Fotó: puskasakademia.hu

A felcsútiak fiú U17-es csapata Kiss Márton vezetésével a Topolya ellen lépett pályára és kapott ki 3-1-re, míg a leány U15-ös gárda a Slovan Bratislavától kapott ki 4-2-re úgy, hogy a félidőben még 2-0-ra vezetett.

A vereségekkel szemben azonban sokkal több volt a siker a hétvégén a Puskás Akadémiánál. Az U19-es együttes a Spartak Trnava ellen diadalmaskodott 1-0-ra, míg ugyanennek a korosztálynak a leány csapata a Slovan Bratislavát verte 6-0-ra. Hasonlóan simán nyertek az U14-es lányok is, akik a Muraszombatot verték 4-0-ra.

Az utánpótlás csapatok mellett a felnőtt női NB I-ben szereplő együttes is pályára lépett, amely riválisát, az Astra HFC-t verte 5-0-ra. A találkozón kétszer is beköszönt a frissen szerzett Knezsevics, de mellette Tanaskovics, Nagy és Szurovceva is eredményes volt.

– Végig uraltuk a találkozót, voltak tetszetős, szép megoldásaink. Az öt góllal elégedettek lehetünk – nyilatkozta a találkozót követően a puskasakademia.hu-nak Halászi Kinga vezetőedző. A tréner hozzátette, az volt a legfontosabb számukra, hogy gyakorolják a saját játékukat, a találkozó pedig tökéletesen szolgálta a felkészülésüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában