Ajánló

20 órája

Főző- és sütő versennyel, valamint színpadi műsorokkal jön a Csíkvár téri vigadalom

Színes programokkal várja a látogatókat a szeptember 21-én megrendezésre kerülő Csíkvár téri vigadalom Szabadbattyánban.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció: Pexels

Az idei vigadalom 10 órakor veszi kezdetét a főzőversennyel, melynek zsűrielnöke a Konyhafőnök korábbi győztese Bóza Roland. Az elkészített ételek kapcsán nincs kikötés, minden csapat maga döntheti el, hogy mit szeretne elkészíteni, a szervezők azonban biztosítanak két kg sertéshúst és 1 kg kenyeret. Jelentkezni szeptember 19-ig van lehetőség a [email protected] e-mail címen vagy a 06/22-363-316-os telefonszámon.

A szervezők azokról sem feledkeztek meg, akik inkább sütni szeretnek, mint főzni. Ők a retró süti sütő versenyen mérettethetik meg magukat a 80’-as, 90’-es évek népszerű édességeinek elkészítésével. Itt azonban nem a helyszínen kell elkészíteni a süteményeket, hanem otthon és a kész finomságokat szeptember 21-én 12 óráig kell leadni a rendezvény helyszínén. A jelentkezési határidő ugyancsak szeptember 19., a részvétel szándékot pedig a fent is olvasható elérhetőségek egyikén kell jelezni.

A főző- és sütőverseny után a programok délután folytatódnak: 16 órakor érkeznek a Fellegjárók, 17 órakor Buch Tibor&Horváth Elemér és Horváth Péter szórakoztatja a közönséget, 17:45-től pedig Váradi Eszter Sára és Keller János lép színpadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában