Rugalmas váltás

1 órája

Lecsós piknik helyett Szüreti vigasságot tartanak

Több településen is lemondták, illetve elhalasztották a hétvégi programokat, a hirtelen, minden átmenet nélkül beköszönő őszi időjárás miatt. Csákberényben rugalmasan állt az önkormányzat a kérdéshez, ezért a korábban meghirdetett szabadtéri Lecsós Piknik helyett Szüreti Vigasságot tartanak.

Palocsai Jenő

Illusztráció

Fotó: VMN/Archív

Az előrejelzések szerint jósolt kedvezőtlen időjárás miatt elmarad a korábban már meghirdetett, szabad téren tartandó Lecsós Piknik. Mivel sokan várták ezt a szabadtéri eseményt, ezért úgy döntött a képviselő-testület, hogy nem elmarad a rendezvény, csupán átalakul Szüreti Vigassággá.

– A szabadtéri programok elmaradnak, és a meghirdetett színpadi előadásokat a művelődési ház belső színpadán, az előre tervezett időpontokban tartják meg. Aki már készült alapanyaggal lecsóhoz az otthon főzze meg az ételt, és zsűriztetésre hozza el délután 16:00 órára. Ami a kondérban marad, azt ki-ki elfogyaszthatja a rendezvényen, akár a barátaival közösen. Tányérokat, evőeszközöket biztosítunk – adta tudtára az érdeklődőknek közösségi oldalán a szervező, a Csákberényért Alapítvány.

Mint megtudtuk, este kilenckor kezdődik a szüreti bál, melyre a belépés ingyenes lesz. A zenét és a hangulatot a Tutti Zenekarral biztosítja a művelődési házban tartott, ingyenes rendezvényen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában