„Minden úgy volt jó, ahogy volt!"

2 órája

Reakciók: Hatalmas sikert aratott a Váli-Völgyi Vigasságok!

Két nap felhőtlen szórakozás, közösségi élmény és kulturális kavalkád: ez volt a 11. Váli-Völgyi Vigasságok. A szervezők és a kilátogatók véleménye is egyöntetű: alig várják a tizenkettediket!

Kecskés Zoltán

Egyedülálló élmények és felejthetetlen pillanatok a Váli-Völgyi Vigasságokon.

Fotó: Kecskés Zoltán

Az esemény utózöngéi igencsak pozitívak. Elég csak a közösségi oldalon látott reakciókat megnéznünk, de az utcán járva-kelve is központi témát ad még napok múltán is a szívből jövő fesztiVál. „Minden úgy volt jó, ahogy volt!" – mondta egybehangzóan az utca embere.

A rendezvény mindkét napját és minden programelemét élvezték a falubeliek, akik igencsak nagy létszámban képviseltették magukat. Egyes források szerint a pénteki jótékonysági koncerten, amelyet a Tordasi Szivárvány Együttes és az Irigy Hónaljmirigy fellépése tett emlékezetessé, a kilátogatók száma megközelítette az ezer vendéget, vagy talán még azt is túl szárnyalta. A kihelyezett adománygyűjtő dobozokba közel egymillió forint gyűlt össze  az ALS betegségben szenvedő váli édesanya és családja támogatására.

Váli_Völgyi_Vigasságok
Szívből jövő fesztiVál volt! 
Fotó: Kecskés Zoltán

A rendezvény másnapján pedig karneváli felvonulással és szenzációs gálával koronázták meg a 11. Váli-Völgyi Vigasságokat. Ahogy arról a FEOL beszámolt, látogatók igen gazdag, szórakoztató kulturális műsort tekinthettek meg a néptánctól a hastáncon át az akrobatikus rock and rollig.

A szervező Vál Község önkormányzata a Bíbor Néptánccsoporttal egyetemben igencsak kitettek magukért. Utóbbi pedig egy igencsak szívhez szóló köszönőlevelet tett közzé:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Váliak és minden VVV-t szeretők! A szervező Bíbor Néptánccsoport szeretné megköszönni ismételten (mert nem lehet elégszer elmondani, kifejezni) minden támogatónknak, segítőnknek, fellépőknek és természetesen családtagjainak is, hogy lehetővé tették a 11. VVV rendezvény megszervezését, amely nagyon sok élményt és pozitív visszhangot hozott 

– kezdték bejegyzésüket, külön kiemelve azokat is, akik a közösségi médiában akár egy kedveléssel, megosztással segítették az esemény népszerűsítését.A szervezők bíznak benne, hogy  minden fellépő és a helyszínre kilátogató legalább annyira élvezte az idei 11. Váli-Völgyi Vigasságokat, mint amennyire ő maguk, és remélik, legközelebb is találkozhatnak mindenkivel a tizenkettedik fesztiválon!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában