Tánc és jókedv a főszerepben

2 órája

Sokadalomra készültek, sokan is jöttek össze (videó, galéria)

Fantasztikusan jó hangulatban zajlott a nagyszabású rendezvény a település központjában.

Bokányi Zsolt

Mindenki táncolt!

Fotó: Bokányi Zsolt / FMH

Egy igazán remek hangulatú rendezvényt tartottak szombaton Sárbogárd szívében, a hősök terén. A szervezők jó érzékkel, a fák hűvösébe, a tér árnyékosabb oldalára helyezték el a színpadot, így még inkább hangulatossá vált a rendezvény a nyár közepi emlékeket idéző időjárás és napsütés mellett! A nem rég igényesen felújított téren kihelyezett székek hamar megteltek érdeklődőkkel, és nagyon szemfülesnek kellett lenni, ha valaki folyamatosan ülőhelyet szeretett volna magának. 

A rendezvényen, ami egyébként a szüreti hangulatot a népzenét és a néptáncot helyezte a főszerepbe, több kirakodó portékás, boros és kézműves stand is hívogatta az érdeklődőket. Kimondottan jót tett, és emelte a program színvonalát, hogy a legtöbb táncos produkció élőzenés kíséret mellett zajlott. 

Ahogy tervezték a program szervezői a sokadalmi menet délután kettőkor indult neki a felvonulásnak a Petőfi Gimnázium bejáratától, a József Attila, Tompa Mihály és Baross utcák érintésével, a Hősök Terére. Majd délután négy órakor kezdődött a megnyitó rendezvény és ezt követően pedig tényleg a tánc a jókedv és a remek hangulat jellemezte a Hősök Tere és a rendezvény hangulatát. Kimondottan jó volt látni, hogy kicsik és nagyok egyaránt értékelték és élvezettel nézték és hallgatták Sárbogárd újabb, igényes rendezvényét. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában