Hűtés és fűtés világszínvonalon

2 órája

Székesfehérvár ad otthont a színvonalas bemutatóteremnek (galéria, videó)

Székesfehérváron nyitotta meg Európa legnagyobb bemutatótermét a Planning & Trading Kft., megvalósult a „Midea showroom” beruházás.

Bokányi Zsolt

Székesfehérvár, Planning & Trading Kft., bemutatóterem

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ünnepélyes keretek között adtak át kedden délelőtt a különleges bemutatótermet. Az esemény alkalmával bemutatták az Európában egyedülálló, több mint 250 m2-es kiállítóteret, amely a Midea összes, hazánkban elérhető klímatechnikai és energiatárolási megoldását felvonultatja. A termékek döntő többségét működési környezetbe helyezték, annak érdekében, hogy a látogatók 100%-os élményt kapjanak. 

Székesfehérvár ad otthont
Planning & Trading Kft., bemutatóterem
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A megnyitó alkalmával, elsőként Takács Lajos a P&T Kft. vezetője köszöntötte a résztvevőket, majd rövid film formájában a cég történetét is megismerhették a jelenlévők. Ezután a Midea Central Europe képviselője Liu Arry szólt a meghívott vendégekhez, és fejezte ki örömét a bemutatóteremmel kapcsolatban, míg a köszöntőket követően pedig, termékbemutatót tartottak a cég szakemberei. A hivatalos megnyitó alkalmat követően, megszólítottuk a P&T Kft. vezetőjét Takács Lajost is, aki örömmel válaszolt kérdéseinkre.

Megszólítottuk Planning & Trading Kft. igazgatóját Takács Lajost is.
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Miért éppen Székesfehérvár mellett döntöttek a bemutatóterem kapcsán?

Bár Budapesten is van irodánk, de Székesfehérváron folyik a fő tevékenységi körünk, így ezért döntöttünk Székesfehérvár mellett. 

Mit kapnak a látogatók, akik betérnek a kiállítóterembe?

Megismerheti a világ legfejlettebb hűtő-fűtő technológiai berendezéseit. Mindenki kap itt valamit! A partnereink megismerhetik milyen termékekből lehet választani, a tervezők megismerhetik, hogy miket tudnak tervezni egy egy épület esetében, ehhez még mérnöki segédleteket is tudunk adni, a beruházók meg tudják nézni működési környezetben a készülékeket. Illetve tervezünk oktatásokat, egyetemistáknak és középiskolásoknak.

Ma már mindenhol hűtünk és fűtünk, de energiafelhasználás tekintetében mit jelenthet ez a környezetünkre nézve?

A villamos energiával tudjuk egyedül tartani a karbon-semleges kitűzéseket, terveket, az európai előírásokat. És ne felejtsük el, míg gáz és kőolaj tekintetében például erősen kitettek vagyunk különböző hatásoknak, addig elektromosság tekintetében biztonságosan tervezhetünk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában