BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság

2 órája

Fejér vármegyei a legjobb rendőrcsapat

Budapesten a Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrumban rendezték meg a belügyi testületek focigáláját, amelyen dobogós lett a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata.

Tóth Sándor

A Fejér VMRFK bronzérmes és különdíjas csapata

Fotó: Wittner József

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szervezésében került sor a 2024. évi BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságra október 16-án. Mint arról korábban hírt adtunk, vármegyénk csapata a Rendőrség Országos Kispályás Bajnokságon júniusban megszerzett második helyezésével jogot szerzett arra, hogy a rendőrség, a katasztrófavédelem és büntetés végrehajtás 16 csapata között részt vegyen a budapesti labdarúgótornán.

A napfényes őszi időjárás és a Fehér Holló utcai pálya kiváló talaja egyaránt kedvezett együttesünknek, ugyanis a csoportmérkőzéseken továbbjutva ők játszották a bronzmeccset a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának csapatával. Miután a fontos tétmérkőzést megnyerték, a Fejér vármegyei zsaruk a dobogó harmadik fokát foglalhatták el. A sikert még megkoronázta, hogy a harmadik helyezettnek járó kupán kívül ők érdemelték ki az országos főkapitány, Balogh János r. altábornagy legjobb rendőrcsapatnak járó különdíjas serlegét. Ugyanis a belügyi focitornára bejutott rendőrcsapatok közül ők voltak a legeredményesebbek. Előttük a második helyezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság lett, míg a bajnokságot a Szabolcs-

Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság futballistái nyerték.

Gratulálunk csapatunknak, amely a korábbi évekhez hasonlóan újra bizonyította, a vármegye zsarui fociban is élen járnak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában