Könyvet házhoz

2021.01.28. 07:35

Már online is tagok lehetünk a Vörösmarty Mihály Könyvtárban

A Könyvet házhoz program mellett újabb szolgáltatással bővült a paletta. Aki eddig még nem volt rendszeres olvasó, az most online is beiratkozhat a könyvtárba.

Héjj Vivien

Egyelőre nem találkozunk a könyvtárban sem

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mint az köztudott, a könyvtárak november első felében újra bezártak, azonban a Vörösmarty Mihály Könyvtár ebben az időszakban sem engedi el az olvasók kezét. A könyvek házhoz szállítása már több hónapja sikerrel zajlik. Ezt a szolgáltatást azonban csak az érvényes könyvtári tagsággal rendelkezők vehetik igénybe.

A taggá válást segíti az újonnan bevezetett online beiratkozás is, így a január 25-én indult lehetőséggel azok is csatlakozhatnak a lelkes olvasótáborhoz, akik eddig nem voltak még aktívak. A kölcsönzés lehetősége a most beiratkozók számára is biztosított. A könyvtár munkatársai a telefonon vagy elektronikus levélben leadott igények szerint összekészítik az olvasnivalókat, melyeket előre egyeztetett időpontban lehet átvenni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában