Krimi

2 órája

Te jó ég! Élőben nézték a TikTokon, hogy egy férfi megsebesítette magát láncfűrésszel

Az élő TikTok-videó nézői közül többen is előbb értesítették az Országos Mentőszolgálatot, mint a férfi, aki megsebesítette magát a láncfűrésszel.

MW

Hátborzongató pillanatoknak volt tanúja, aki nézte a videót

Forrás: kemm.hu / trashcity.net

A Kemma hírküldő felületén is felhívták a figyelmünket arra a július 14-i esetre, amely Nyergesújfalun történt. Egy férfi, úgy tudni, alkoholos és gyógyszeres befolyásoltság alatt beindította a láncfűrészét, majd csúnyán megsebesítette magát. Mindezt a TikTok-on többen is követték, ugyanis mindez élő adásban történt - írja a kemma.hu.

A nézők közül volt, aki jelezte, hogy szerinte nem olyan jó ötlet a láncfűrésszel hadonászni, miközben a férfi beindította az eszközt, leguggolt, majd a hasához tartotta azt. Itt, a videó tanúsága szerint még nem történt baj, de aztán megugrott a fűrész, és a mellkasába vágott.

Az Országos Mentőszolgálat megerősítette a Kemma.hu-nak, hogy egy férfit július 14-én valóban kórházba vittek a Komárom-Esztergom vármegyei városból. 

Győrfi Pál szóvivő elmondta, szerencsére nem volt életveszélyes az elszállított sérült állapota. Információink szerint a férfi azóta már újra bejelentkezett a csatornán, mellkasán az összevarrott sebbel, a videó pedig, amelyen megsebesíti magát, már nemzetközi oldalakon is feltűnt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!