Frissen Fejérből

2022.09.14. 15:55

Ingyenes táncórákkal szeptember 25-én Székesfehérvárra is elér a Nagy Táncválasztó

Az országos program célja – immár negyedik éve –, hogy ingyenes táncórák segítségével népszerűsítse a tánckultúrát kortól és nemtől függetlenül.

Szanyi-Nagy Judit

A stúdió növendékei mutatják: érdemes itt belekóstolni a táncba

Forrás: Nagy-Kuthy Zoltán

A Nagy Táncválasztót évről évre a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezi. Eddig a részt vevő városok között nem szerepelt Fejér megyeszékhelye, idén azonban Székesfehérvár is csatlakozott az érintett tizenegy városhoz (Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs mellé). 

Az MTI közleménye szerint a rendezvény keretében országos szinten workshopok, nyilvános táncórák és csaknem száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja majd az érdeklődőket. Az esemény valamennyi helyszínen ingyenes, de a workshopokon történő részvétel regisztrációhoz kötött, amelyre személyesen a helyszíneken, vagy a szervezők online felületein lesz lehetőség szeptember 15-től.

Székesfehérvár idén először csatlakozik az eseményhez, amelynek a Dance Studio Nagy-Kuthy lesz a helyszíne. Itt az ismertebb műfajok mellett lesz aerial balett, sztepp és swing is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában