Frissen Fejérből

2023.04.12. 08:00

Hagyományteremtő locsolóbált rendeztek Csóron

Locsolóverset díjaztak, tombolát sorsoltak, hajnalig táncoltak az első egyesületi locsolóbálon Csóron.

Hajdú Marianna

Első locsolóbálját tartotta a csóri Levendula Természetjáró Egyesület

Forrás: Levendula Természetjáró Egyesület

A csóri Levendula Természetjáró Egyesület első bálját tartotta húsvét vasárnap, a Petőfi Sándor Művelődési Ház nagytermében.
A kilenc órakor kezdődő partira érkező, közel kettőszáz “első” bálozók megtöltötték nemcsak a művelődési házat, de még a bejárat előtt kialakított teret is elfoglalták.  
A húsvét közeledtével az egyesület locsolóvers-író versenyt hirdetett, melynek győztesét is a zenés mulatság alkalmával hirdették ki. A legjobb húsvéti rímfaragónak Keresztszegi Krisztofer bizonyult, írását meccslabdával jutalmazták.

A hajnalig tartó bált egyedül az éjféli tombolasorsolás akasztotta félbe, ahol a legváltozatosabb ajándékokat lehetett elnyerni egy kis szerencsével. A házi sütésű tortától a kétfős fürdőbelépőig, rengeteg ajándék lelt gazdára. A fődíj  nem volt más, mint két főre szóló, egynapos, belföldi utazás. 
Az rendezvény résztvevői mulatós és retro zenére ropták reggelig és akkor is csak azzal az ígérettel távoztak: a bálból hagyományt teremtve, a szervezők azt minden évben megismétlik. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában