„Finomítói emlékek”

2023.07.24. 14:00

Újabb helytörténeti kiadvánnyal gazdagodik Pusztaszabolcs

A helytörténetet kutató és tovább örökítő Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány kiadásában újabb emlékeket őrző és felelevenítő kiadvánnyal gazdagodik Pusztaszabolcs.

Héjj Vivien

A Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány gondozásában újabb kiadvány jelenik meg. Képünkön Czöndör Mihályné és Bartókné Piller Magdolna sorozatszerkesztők

Fotó: Héjj Vivien

A Szabolcs Napok nyitórendezvényeként mutatja be a Pusztaszabolcs anno sorozat legújabb, 42. kötetét a Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány. A művelődési házban – Adonyi út 12. – július 27-én, csütörtökön 18 órától a Finomítói emlékek címet viselő kiadványt ismerheti meg a közönség, melyben helyiek mesélnek a Dunai Kőolajipari Vállalatnál töltött éveikről.

A helytörténeti kötettel egy időben bemutatják a Pusztaszabolcs várossá avatásának 15. évfordulójára készült QR-kódos várostörténeti naptárat, valamint a helyszínen látható lesz Szegi László traktor makettjeinek kiállítása is. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában