Órákon belül kezdődik

2023.12.10. 13:36

Jótékonysági adventi vásárt tartanak a művelődési házban, Sárkeresztesen

A helyi általános iskola támogatására szerveztek jótékonysági adventi vásárt a sárkeresztesi művelődési ház nagytermében. A finomságok vására és a tombola sorsolás után meggyújtják majd a második adventi gyertyát is.

Palocsai Jenő

Ahogy egy rendes sütivásáron, itt is fel fognak sorakozni a zserbók, linzerek, krémesek és persze az ezerarcú muffinok is

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Advent második vasárnapján egy igazi karácsonyi vásári forgatag költözik a művelődési házba december 10-én, 15:30-18:00 óráig. A programot az iskola szülői munka közössége szervezte és a befolyó összegből az iskolások oktatáson kívüli tevékenységét támogatják majd, a tervek szerint, a Macher Alapítványon keresztül.

A rendezvény keretében, 16:00 órakor, műsort adnak a helyi iskolások és az előadás végén meggyújtják a második gyertyát Sárkeresztes adventi koszorúján. A jótékonysági vásárban édes és sós sütemények, kézművesek és helyi termelők portékáit lehet megvenni, de persze lesz adventi műsor, tea és izgalom az értékes tombolanyereményekért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában