Berecz András műsora

2024.02.18. 17:00

Szombat esti mesemondó - Csákváron a KultFészek

Első alkalommal hagyta el a Velencei-tó közvetlen térségét az a kulturális előadássorozat, amely a gárdonyiak és velenceiek számára már jól ismert program. Berecz András műsorát Csákvárra vitte szombaton a KultFészek.

S. Töttő Rita

Fotó: KultFészek

A velencei-tavi KultFészek programsorozat roadshow-jának első térségi állomása a csákvári Rátonyi Róbert Színház volt szombaton este, ahová Berecz András Kossuth-díjas ének- és mesemondót várta a közönség, Illés Szabolcs polgármesterrel és Hornok Róberttel, a produkció főszervezőjével egyetemben.

„Kiváló közönség, fergeteges este, nagyszerű helyszín és kedves fogadtatás. Mi kell még? Köszönet Illés Szabolcs polgármester úrnak, hogy meghívta Csákvárra a KultFészek Produkciót” – fogalmazta meg az est kapcsán a feol.hu-nak az örömét a főszervező-producer.  Március 23-án újra a Rátonyi Róbert Színházba érkezik a KultFészek, ekkor Badár Sándor humorista szórakoztatja a vendégeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában