A részvétel ingyenes

2024.05.06. 17:00

Zenés, táncos gyermekműsor várja az abai közönséget

Gyermekelőadásra várnak kicsiket és nagyobbakat május 11-én, szombaton az abai közösségi házban, ahol a népszerű angol író, J. K. Rowling sorozatának adaptációjából készült előadást láthatja a közönség.

Héjj Vivien

Újra a gyerekek kerülnek középpontba Abán: Harry Potter gyermekelőadásra várják az abaiakat május 11-én, szombaton 16 órától az abai közösségi házba. A zenés, énekes, táncos műsor igazi varázslatot csempész a gyerekek délutánjába. J. K. Rowling könyvsorozatának különféle adaptációi a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a település közösségi felületén elérhető űrlap kitöltésével van lehetősége az érdeklődőknek. A vonatkozó tájékoztatás szerint az ingyenes előadást az abai, a bodakajtori és a belsőbárándi lakóhelyű gyerekeknek és felnőtt kísérőiknek, valamint olyan gyerekeknek és kísérőiknek szervezi az önkormányzat, akik Abán járnak iskolába és óvodába. A jelentkezéseket május 10., péntek 16 óráig fogadják a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában