A részvétel ingyenes

2024.06.25. 18:00

Nyári kézműves hét a művelődési házban

Ötnapos kézműves hetet szervez júliusban a Seregélyesi Művelődési Ház és Könyvtár. A foglalkozásokon való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Héjj Vivien

Az intézményben már működő, nagy népszerűségnek örvendő szakköri programokból kaphatnak ízelítőt mindazok, akik részt vesznek a Seregélyesi Művelődési Ház és Könyvtár nyári kézműves hetének programjain. A július 15., hétfőtől kezdődő foglalkozások öt napon át kínálnak tartalmas, kreatív kikapcsolódást. A hét során az alábbi foglalkozások várják az érdeklődőket: forgácsvilágító készítése, könyvjelző festése, lámpás vagy ujjbáb nemezelése, gyöngyfigurák fűzése, magvas-rátétes mézeskalács sütése.

A minden nap 15 órától kezdődő programokon való részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött. A jelentkezéseket július 3-ig fogadják a szervezők a 30/377-2082-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában