Előadás és filmvetítés

2024.07.09. 17:31

Történetek a városról és film a szeretet gyógyító erejéről

Várostörténeti előadással és filmvetítéssel várnak minden érdeklődőt az öreghegyi plébániára ezen a héten. Július 10-én, szerdán a székesfehérvári Rádiótelep 80 évéről Demeter Zsófia történész tart előadást, majd július 12-én, pénteken ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi.

Feol.hu

A plébánia hívogatja az érdeklődőket.

Fotó: szekesfehervar.hu

Változatos programokkal várnak minden érdeklődőt ezen a héten az öreghegyi plébániára. Július 10-én, szerdán 16 órakor dr. Demeter Zsófia tart előadást a Nyugdíjasok Körének szervezésében. A történész a 2004-ben megszűnt székesfehérvári Rádiótelep 80 éves történetéről mesél a hallgatóságnak az öreghegyi plébánia közösségi termében. Ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi. Az eseménysorozat keretében idén nyáron is péntekenként lesznek a vetítések. Első alkalommal, július 12-én 20.30 órától A szeretet gyógyító ereje című filmet láthatják az érdeklődők. A lengyel alkotás egy szívbe markoló dráma, amely az apa-lánya kapcsolatot és az igaz szerelmet helyezi a középpontba. A film főszereplője Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott. A professzor egy verekedés során súlyosan megsebesül a fején és elveszíti az emlékezetét. Azonban egy nap találkozik egy fiatal nővel, aki segít neki újra megtalálni az élete értelmét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában