Koncert

2024.08.11. 10:14

Sárik Péter Triója Kápolnásnyéken: Beethoven dallamait hozták

Beethoven dallamai, kellemes nyári este és felejthetetlen hangulat jellemezte a kápolnásnyéki Halász-kastély szombati koncertjét. Sárik Péter Triójának előadásából az Örömóda sem maradhatott ki.

S. Töttő Rita

Koncert Kápolnásnyéken: a Sárik Péter Trió fellépésén a névadó zongoristát Fonay Tibor nagybőgőn, Gálfi Attila dobon kísérte

Fotó: Kőmíves András

Számos projektje közül a Beethoven dallamaira épülőt hozta el a kápolnásnyéki közönségnek augusztus 10-én, szombaton este Sárik Péter zongorista a Kastélykoncertek programsorozatára. A Halász-kastély nyári teraszos estjén Rodics Eszter, a Halász-kastély igazgatónője köszöntötte a közönséget a Fonogram-díjas Sárik Péter Trió fellépése előtt, melyben a zongoristát Fonay Tibor nagybőgőn, Gálfi Attila dobon kísérte. 

Fotó: Kőmíves András

A jazz formáció Beethoven műveivel - azon belül is például az Örömódával - örvendeztette meg a közönséget. A kastély termeiben mindeközben - november 17-ig - nagyszabású kiállítás várja a Velencei-tónál időző látogatókat: Zórád Ernő, a magyar diafilm legismertebb alkotójának munkái, több mint hatszáz eredeti rajz kapott helyet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában