ITF tenisztorna

2017.09.15. 22:04

Egyeduralkodó magyar hölgyek

Három magyar játékos is a legjobb négy közé jutott a Kiskút Tenisz Klub által rendezett, 15 ezer dollár összdíjazású női ITF tenisztornán.

Ferencz Balázs

Udvardy Panna

Fotó: Koppán Viktor Dávid

 

Udvardy Panna
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A sors fintora, hogy a 16 között két, Diego SC-Kiskút TK színekben versenyző teniszező is összekerült. A torna második kiemeltjeként lépegető Udvardy Panna 6-1, 6-1 arányban verte Békefi Biankát. Pénteken a negyeddöntőben aztán román lánnyal kellett farkasszemet néznie a 18 esztendős Udvardynak. Gabriela Duca sem nehezítette meg a világranglista 397. helyén álló magyar lány dolgát. Panna 6-1, 6-0-ra nyert, s jutott az elődöntőbe, ahol a horvát Iva Primoracot szoros csatában 7-6, 7-6-ra verő Bondár Anna lesz az ellenfele ma 10 órakor. Jani Réka-Luca Nagymihály Lucát búcsúztatta, így ő az ukrán Fedorjiskinnel küzd a döntőben jutásért. A párosok döntőjét az Andrei-Bogdan román kettős nyerte az Udvardy-Jani páros ellen 1-6, 6-2, 10-7 arányban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában