Megyei foci

2017.10.30. 18:35

A DPASE a 3., míg az Iváncsa KSE a 6. helyen áll csoportjában

Az NB III Közép csoportjában egyaránt győzött hazai pályán az Iváncsa KSE, és a DPASE csapata.

Nagy Péter, Káldor András, gzs

Iváncsa KSE–Hódmezővásárhelyi FC 4-0 (2-0)

Iváncsa, 200 néző

Vezette: Rózsavölgyi D.

Iváncsa KSE: Dániel – Balogh L., Kertai, Szauter, Fekecs – Majláth, Aradi, Folmer (Imrik), Cseszneki – Pribék (Márki), Büki (Mag). Vezetőedző: Domján Attila

Gól: Kertai (12.), Kökény (37., öngól), Cseszneki (50.), Balogh L. (75.).

A 12. percben Büki Baltazár jobb oldali szögletét Kertai Dániel a vendég védők szorításában, a jobb alsó sarokba fejelte, 1-0. a 37. percben Büki szögletét Aradi Csaba megcsúsztatta, és a menteni igyekvő Kökény Tamás lábáról a kapuba csorgott a labda. 2-0. Az 50. percben Majláth Henrik ívelését még kikotorták a gólvonalról a védők, érkezett azonban Cseszneki Richárd, aki 5 méterről a kapuba pöckölte a labdát, 3-0. A 75.percben a kiugró Majláth Henriket rántották le a kaputól 25 méterre. A labda mögé Büki állt, a kapu előterébe betekert rúgására Balogh László érkezett és a vendégvédők lába között a gólvonalon túlra piszkálta a labdát, 4-0.

Az iváncsai Balogh László (b) lőtte csapata negyedik gólját Fotó: NN

Dunaújváros PASE–SZEOL SC 3-1 (2-0)

DPASE: Vaszócsik – Zvara, Csendes, Farkas V., Karacs (Sándor T.) – Csehi T., Dorogi, Tóth T., Szepessy R., (Tapiska), – Király B., Tóth Á. (Ferencz B.) Vezetőedző: Dobos Barna.

A 36. percben Zvara labdájára Csehi fejjel érkezett a legjobb ütemben, 1-0. A félidő vége előtt Tóth T. szerzett gólt Ferencz passzából, 2-0. Az 52. percben Csehi révén már 3-0 volt az eredmény. Két perccel később Göncző szépített a tétovázó hazai védők között, 3-1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában