jó iramú meccset játszottak

2018.05.25. 15:07

Zólyomi élmények – Nemzetközi tornán játszott a kispályás válogatott

Bronzérmes lett a nemzeti csapat a szlovákiai megmérettetésen. Az augusztusi ukrajnai Európa-bajnokságra készülő magyar minifoci-válogatott nemzetközi erőpróbán szerepelt.

Horog László

Nemzetközi meccsekkel készül a kontinens viadalra a válogatott

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A szövetségi edző, a székesfehérvári Nagy Lajos terve az volt, hogy felmérje azon új játékosok képességeit, akik a folytatásban magukra ölthetik a címeres mezt. A keretben két kapus, Tajti Bence, Schmidt Dániel (Szeged) jutott szóhoz, valamint az alábbi mezőnyjátékosok kaptak helyet: Sós Márkó, Somogyi Szabolcs, Szabó Zsolt, Baracsi Attila (Szigetszentmiklós), Gergály Gyula (Szigetszentmiklós), Szilasi András (Győr), Nagy Levente (Kaminokupa), Titkó Krisztián (Miskolc).

Magyarország– Csehország U21 0–0, büntetőkkel 1–2 (Tajti egy büntetőt hárított)

A brozmérkőzésen Magyarország–Szlovákia 1–1, büntetőkkel 3–2-re (Schmidt Dániel két büntetőt hárított) a mieink győztek.

Gólszerző: Baracsi Attila.

Nemzetközi meccsekkel készül a kontinens viadalra a válogatott
Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

– A cseh fiatalokkal jó iramú meccset játszottunk, kevés helyzettel. A két legnagyobb lehetőség előttünk adódott, egy kapufáig és egy kimaradt ziccerig jutottunk. Az első félidőben Szilasi András megsérült, rá a továbbiakban nem számíthattam. A szlovákok ellen játékban domináltunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, ezek azonban rendre kimaradtak, de egy bombagóllal egyenlítettünk. A két mérkőzés megmutatta, hogy a tehetséges újoncok nem véletlenül kaptak lehetőséget, valamint az is kiderült, kik lehetnek közülük tagjai a válogatott keretnek – közölte Nagy Lajos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában